Heb je iets leuks in onze webshop gevonden? Let op: we bezorgen alleen Avondmaalproducten en Bijbels. Andere producten kun je ophalen in onze winkel in Leerdam!

Heb je iets leuks in onze webshop gevonden? Let op: we bezorgen alleen Avondmaalproducten en Bijbels. Andere producten kun je ophalen in onze winkel in Leerdam!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Wil jij graag alleen of samen met je partner, gezin of vrienden toeleven naar kerst? De Fakkel Leerdam tipt zeven nieuwe producten voor de adventstijd! Voor de lezer, kijker, prater of luisteraar: er is voor elk wat wils!

Kerstnacht boven Bethlehem – Sela

Bij kerst hoort natuurlijk muziek! Onlangs kwam het derde kerstalbum van Sela uit. ‘Kerstnacht boven Bethlehem‘ is door de jaren heen ontstaan en dit jaar opgenomen in een oud Makkums kerkje. Je geniet het hele album door van nieuwe en traditionele liederen als ‘Maria, had je door’, ‘In ons hart geboren’ en ‘Kerstnacht boven Bethlehem’!

Geboren Glorie – Nieske Selles – ten Brinke

Wil jij als vrouw groeien in kennis van en relatie met Jezus? Leef met het adventsdagboek ‘Geboren Glorie‘ in 28 dagen toe naar kerst. Met overdenkingen en korte schrijfopdrachten ontdek je de rode draad die door heel de Bijbel heenloopt: Jezus’ komst op aarde, Zijn geboorte, het grote reddingsplan van God met deze wereld én een heenwijzing naar Zijn tweede komst.

Samen onderweg naar het kerstfeest

Wil jij samen met jouw kind(eren) bewust stilstaan bij Jezus’ geboorte? ‘Samen onderweg naar het kerstfeest‘ is een adventskalender in de vorm van een grote kijk- en zoekplaat, waar de belangrijkste kerstverhalen opstaan. Aan de andere kant staan korte verhalen en een verwerking. Ga samen onderweg naar het kerstfeest!

Adventspot

Ben jij niet zo’n lezer, maar ga je graag het gesprek over Jezus’ komst naar de aarde aan? Dan is de Adventspot iets voor jou! Voor elke dag tot kerst is er een kaartje met een Bijbeltekst en een gespreksvraag. De Adventspot is gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en komt inclusief kaarthouder.

The Chosen kerstspecial

Ieder jaar brengt Hart voor Kerst een prachtig product uit. Dit jaar is dat the Chosen kerstspecial ‘The Shepherd’. Je volgt het verhaal van de gehandicapte herder Simon, die ijverig profetieën over de komst van de Messias bestudeert. Dan worden ze waarheid voor zijn ogen! Een ontroerend verhaal over het grootste moment in de geschiedenis.

Geen dvd-speler? Je kunt de film ook online bekijken met de bijgeleverde QR-code.

Straal & Schitter: Samen advent en kerst vieren

Vier de adventsperiode en kerst met ‘Straal en Schitter‘! Elke week ga je samen met jouw kind(eren) aan de slag met gespreksvragen, Bijbelteksten, weetjes en creatieve opdrachten. Maak elke week een lantaarn van een bouwplaat en open dagelijks een vakje, waardoor het licht letterlijk doorbreekt. Daarnaast hoort bij elke week een kerstlied van kinderkoor de Bromvlieg. Lekker meezingen? Dat kan met songteksten en QR-codes die naar Spotify en YouTube leiden.

Alles wat ik wens – Lynn Austin

Alles wat ik wens‘ van Lynn Austin is een vertederende novelle die vertelt over de ware betekenis van kerst. Draait het om cadeautjes? De zoontjes van Eve en Audrey denken van wel. Hoe kunnen ze hen leren dat dat niet zo is? Dit nostalgische kerstverhaal laat zien dat de geschenken met de meeste impact de geschenken zijn die we het minst verwachten en niet verdienen. Een los te lezen vervolg op ‘Als ik jou was’.

Decoreer jij je huis ieder jaar voor kerst? Draag de ultieme kerstboodschap uit met gifts van de Fakkel Leerdam! We verkopen muurcirkels, windlichten, adventskaarsen en nog veel meer! Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment aan kerstkaarten. Bekijk een groot gedeelte van ons kerstassortiment in onze webshop en snuffel tussen alle producten in onze winkel! We zien je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *