Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Genieten van een bakje koffie of thee onder het genot van de muziek van Joke Buis? Dat kan op 1 februari 2020 in de Fakkel Leerdam!

Joke Buis reist af naar Leerdam om in onze winkel een koffieconcert te geven. Ze zal liedjes van haar nieuwste cd laten horen maar we mogen ook rekenen op een aantal van haar Johannes de Heer covers.

Voor wie Joke niet kent, wat wij ons niet kunnen voorstellen, introduceert ze zichzelf op haar website met de volgende woorden:

Zangeres Joke Buis maakt nieuwe gezangen en luisterliedjes, geïnspireerd door de kracht en wijsheid van oude liederen. Vanuit het besef dat we op de schouders van de generaties voor ons staan, wil Joke eeuwenoude thema’s als vertrouwen en hoop door laten klinken in haar nieuwe muziek. Het zijn nieuwe liederen met een knipoog naar het verleden, of oude liederen in een frisse, vernieuwde vorm. Altijd met het doel dichtbij de luisteraar te komen met een boodschap van vertrouwen en hoop. Vanaf medio 2019 deelt Joke haar muziek via haar nieuwe, muzikale meerjarenproject: “Vertrouwd en Nieuw”.

Vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied bracht Joke Buis de voorbije jaren de kracht van oude liederen opnieuw voor het voetlicht. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkt, raakte de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud. Of het nu Johannes de Heer liederen waren, bekende hertaalde kerstliederen tijdens haar twee kersttours (2017 en 2018) of de bekende gezangen en opwekkingsliederen van haar cd Joke Buis Live (2018).

Joke Buis slaat als zangeres vanaf 2019 een nieuwe, maar toch ook vertrouwde, weg in met haar muzikale project ‘Vertrouwd & Nieuw’. Voor het eerst zal ze nieuwe gezangen en luisterliedjes maken over thema’s die haar hart raken, waarbij oude liederen een belangrijke inspiratiebron blijven.

Joke vertelt: “Juist in het maken van nieuwe muziek wil ik de inspiratie die ik haal uit oude kerkliederen door laten klinken. Ik word zo geraakt door het pure geloof dat er uit die liederen klinkt, het vertrouwen in God en de vaste hoop dat Hij ons vasthoudt.”

Houd de posters in de winkel, onze facebookpagina, onze nieuwsbrief of onze website in de gaten voor de actuele aanvangstijd.

Je komt toch ook? We zien je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *