Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

In deze blog nemen we de Blije Baby Bijbelserie onder de loep. De serie is geschreven door Irma Moekestorm en Michiel de Boer staat garant voor de mooie tekeningen. Wat worden we blij van deze mooie kinderbijbel!

De Blije Baby Bijbel

De eerste maanden ziet je baby geen kleur, maar alleen zwart-wit. Pas later gaan ze kleuren onderscheiden. Deze kinderbijbel is dan ook uitgevoerd in zwart-wit, aangevuld met zachte kleuren. Zoals het leuk en leerzaam is voor baby’s om naar de kleuren te kijken, zo is het ook erg leuk om samen met je peuter te lezen uit de Blije Baby Bijbel.

TIK TIK TIK zo doet de hamer. Noach maakt een grote boot. 
HA HA HA de mensen lachen, want er is niet eens een sloot.

De verhaaltjes zijn op rijm en de geluiden worden in kleur en in een iets groter lettertype weergegeven. Het is leuk om de geluiden met je baby of peuter na te doen. Natuurlijk bevat deze Bijbel veel mooie Bijbelverhalen zodat je kindje veel leert over wie God is. Kortom een fijne kinderbijbel met veel vrolijke tekeningen, mooie teksten en geluiden. Een must have!

MMM….. de zon schijnt op mijn armen.
Mijn wangen worden warm en droog
In de lucht zie ik veel kleuren.
Dank U voor de regenboog.

Blije Baby Bijbelserie

Naast de Blije Baby Kinderbijbel zijn ook kleine boekjes verkrijgbaar: ‘Kom maar bij Mij’, ‘Veilig in de storm‘ en ‘Schaapje is zoek‘. Het boekje ‘Dank U lieve God‘ leert je kindje bidden. Recent is het boekje ‘Baby Jezus is geboren‘ verschenen samen met een kleurboekje. De boekjes zijn vierkant (21 x 21 cm) en zijn gemaakt van stevig papier.

Het vissersbootje ligt al klaar. Jezus gaat met Petrus mee. 
KLOTS, KLOTS samen bootje varen. KLOTS, KLOTS wat een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *