Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.
Kinderspeelgoed

Wist je dat wij ook speelgoed verkopen? In de winkel hebben we een groot assortiment. Van houten muziekinstrumenten tot bordspellen. Van koffertjes tot serviesjes. We geven je een kijkje in onze kinderhoek!

Kinderspeelgoed

Om op te bergen

Deze hippe kinderkoffertjes zijn erg leuk om spullen in op te bergen of te gebruiken als opbergkoffertje voor de herinneringen van je kindje. Of om zomaar neer te zetten in de kinderkamer!

Om te knutselen

Of ga lekker knutselen samen met onze katoenen tasjes die je zelf in kunt kleuren. Kies je voor een vlinder of een auto?

Om muziek te maken

Houd je van muziek voor je kindje? De liefste en leukste muziekdoosjes shop je in onze winkel. En wat vind je van onze muziekinstrumentjes? Tamboerijnen, triangels, mondharmonica, fluiten, sambaballen, regenmakers en nog veel meer! Ga gezellig samen muziek maken en leef je uit.

Om te versturen

Kom gezellig langs in onze winkel en breng een bezoekje aan de kinderhoek. Je vindt er vast iets wat je leuk vindt. Vergeet niet een paar leuke kinderkaarten mee te nemen. Er is altijd iemand die je ermee kunt verrassen!

Om op te hangen

De muurcirkel ‘Het vrolijke aapje‘, de textielposter het ‘Het avontuurlijke muisje’ en het tegeltje ‘De olijke olifant’ herinneren kids aan hun Maker. Als ze ’s ochtends opstaan en ’s avondjes hun oogjes sluiten. Het geeft betekenis aan hun leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *