Zo kies je een Bijbel die bij jou past

Zie je door alle Bijbels het bos niet meer? Er is ontzettend veel keuze, we helpen je graag op weg! In dit artikel zetten we de meest gebruikte en nieuwe uitgaven voor je op een rijtje. Voor de studiebol Duik jij graag diep de Bijbel in? De Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene [...]
View More

Ontmoet ons #4: Anneke

Benieuwd wie de winkel zo netjes schoon houdt? Maak in de ‘Ontmoet ons’ blogserie kennis met medewerker Anneke! Ook zij is onmisbaar in ons team. Ontdek haar verhaal en waarom zij zich inzet voor de Fakkel Leerdam!

View More

7x de leukste christelijke magazines

Wij zijn dol op magazines! Voor ieder persoon is er een tijdschrift met allerlei artikelen die helemaal bij jou passen. In deze blog maak je kennis met zeven leuke christelijke magazines. Breng gerust een bezoekje aan de winkel om even door het tijdschrift te bladeren!

View More

Ontmoet ons #3: Trudy

In deze ‘Ontmoet ons’ blog stellen we weer een medewerker aan je voor! Vandaag is het de beurt aan Trudy. De christelijke boek- en muziekwereld heeft haar hart en in haar werk in de Fakkel Leerdam komt dat heel mooi tot uiting!

View More
1 2 3