Wij zijn dol op magazines! Voor ieder persoon is er een tijdschrift met allerlei artikelen die helemaal bij jou passen. In deze blog maak je kennis met zeven leuke christelijke magazines. Breng gerust een bezoekje aan de winkel om even door het tijdschrift te bladeren!

Voor de mama

Ben jij een moeder die op zoek is naar de balans tussen werk, tijd voor jezelf en je relaties? Dan is de Sestra mama iets voor jou! Dit magazine staat vol met persoonlijke verhalen over moederschap, (geloofs)opvoeding, relaties, werk en plezier. Je vindt er ook recepten, columns, verdieping, diy en inspirerende tips. Sestra mama biedt je een moment van rust voor jezelf, leert je dingen en daagt je uit. En ze wil je vooral laten weten: je mag mama zijn op jóúw manier: #zobenikmama. Sestra Mama verschijnt vier keer per jaar.

Voor de 50+’er

De Elisabeth gaat in op geloof- en levensvragen van mensen van vandaag. Het biedt op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof. Het magazine bevat een mix van persoonlijke verhalen, achtergrondartikelen, reportages over relevante thema’s, een pastorale vragenrubriek, columns en gedichten. Ook natuurfotografie, kunst, humor, psychologie en duurzaam leven komen in de Elisabeth terug. De Elisabeth verschijnt 24 keer per jaar.

Voor de 30’er/40’er

Het magazine Stel sluit aan bij de levens van dertigers en veertigers. Stel is spiegelend, verrassend en een beetje ontwrichtend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid. Dit magazine laat geen ideaalplaatjes zien, maar de realiteit. Het bevat bijvoorbeeld rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en het vormgeven van je eigen identiteit. Er is ook ruimte voor sprekende beeldverhalen. Stel verschijnt twee keer per jaar.

Voor de feitenchecker

Het magazine Weet beschrijft ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief. Feiten zijn feiten. Die blijven zoals ze zijn. Daar waar het de uitleg van de feiten betreft, maakt Weet verschil. Zonder aannames en met nuances. Weet verschijnt 24 keer per jaar.

Voor de opiniezoeker

De Nieuwe Koers is een actueel, opbouwend en uitdagend opiniemagazine voor de christen van vandaag. Het richt zich op de nieuwsgierige lezer die graag over kerkmuren heenkijkt en behoefte heeft aan duiding van het nieuws, christelijk en niet-christelijk. De Nieuwe Koers verschijnt tien keer per jaar.

Voor de natuurliefhebber

Staat buitenwonen en buitenleven jou op het lijf geschreven? Het magazine Landleven staat boordevol inspiratie voor de natuurliefhebber. Van tuintips tot de lekkerste recepten, buitenwoonreportages en creatieve diy’s. Neem eens een kijkje! Landleven verschijnt elf keer per jaar.

Voor de christelijke vrouw

Het Eva magazine wil jou als vrouw inspireren om je christen-zijn vorm te geven in het dagelijkse leven en als vrouw tot je recht te komen. Eva biedt bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan. Eva verschijnt negen keer per jaar.

Geinspireerd geraakt? Bekijk ons online aanbod aan magazines of kom eens langs in de winkel! Duik met je tijdschrift en een fijne bak koffie of thee in de zon en geniet!

Wat is jouw favoriete magazine?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *