Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Elk jaar komen er prachtige romans, heerlijke magazines en fantastische gifts uit. Sommige slaan zo aan, dat ze tot onze 10 meest verkochte producten van 2023 horen. Benieuwd welke dat zijn? Scroll lekker door!

1. Kaartpin met opdruk

Met stipt op nummer 1: de kaartpin! We introduceerden het in de zomer, en dat sloeg behoorlijk aan. Uiteindelijk hebben we er maar liefst 421(!) van verkocht. Wij zijn het met je eens hoor: sommige kaartjes zijn te mooi om te versturen. Met zo’n pin geef je ze een mooi plekje in huis. En je kunt ze ook nog eens wisselen.

Vraag jij je af, wat is dat? Deze pinnetjes hebben een magneetje met opdruk. Je kunt er makkelijk een kaart tussen klemmen. Als je ‘m nog niet hebt, dan staat je dus wat te doen 😉

2. Nooit alleen – Alette Koornneef

‘Nooit alleen’ is een boek vol kleur en gedachten. Een geschenkboek om te delen of juist als cadeau voor jezelf. En dat hebben jullie massaal gedaan. Soms voelt het alsof we het helemaal alleen moeten doen. Voelen we ons eenzaam in de drukte van de wereld. Wat is het dan mooi als we mogen geloven dat God dichtbij is. Dat Hij ons de juiste weg wil wijzen. Dat Hij ons mensen geeft die een stukje met ons mee willen lopen. Wat een bemoediging om te weten, dat we deze boodschap allemaal zo nodig hebben. Het staat niet voor niks op nummer 2. Je bent niet de enige, en daarom ben je nooit alleen.

3. Breed of smal – J. de Kok

Wie kent de afbeelding van de brede en de smalle weg niet? Het spreekt al eeuwenlang christenen, en zelfs onkerkelijke mensen, aan. Maar wat betekent het nu precies? De auteur neemt je in dit boek bij de hand en voert je stap voor stap mee door de afbeelding. Een reis die door veel van jullie dit jaar gemaakt is. En psstt.. verderop in de lijst komen we deze plaat nog eens tegen.

4. Weerklank bundel

Weerklank’ is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle honderdvijftig psalmen in een nieuwe berijming en ruim vijfhonderd liederen die de Bijbelse boodschap vertolken of daar met instemming op antwoorden. Een prachtige bundel die in veel kerken gebruikt wordt. En in 2023 steeg dat aantal door!

5. Gods smokkelaar – Anne van der Bijl

In ‘Gods smokkelaar‘ lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen. Het heeft veel van jullie aangemoedigd om ook stevige stappen te zetten op jouw geloofsreis.

6. Puzzel – De brede en smalle weg

Daar is ‘ie weer. Dit keer ‘De Brede en de smalle weg’ voor de beelddenkers. In 1000 stukjes puzzel je het bekende plaatje bij elkaar.

7. Schuurtjesvolk – Huib de Vries

In één generatie veranderde de wereld in een dorp. Tegelijk verdween het dorp als besloten gemeenschap, die zichzelf in alle opzichten kon bedruipen. In ‘Schuurtjesvolk’ roept Huib het dorpsbestaan van weleer tot leven. Hij doet dat vanuit zijn jeugdherinneringen aan Kinderdijk, waar hij opgroeide binnen een groot gezin dat was aangesloten bij een schuurkerk. Een onderwerp dat veel mensen aanspreekt, want dit mooie boek staat op nummer 7 in de lijst.

8. Wegbereider – Ann Voskamp

Dit jaar kwam de Canadese bestsellerauteur naar Nederland. En dat hebben we geweten. Haar nieuwste boek ‘Wegbereider‘ staat in onze top 10 van beste verkochte producten in 2023. Ann vertelt over haar worstelingen, maar ook over hoe de Wegbereider altijd een weg zal banen naar Hem. Heel inspirerend!

9. Lysbeth – Marlies Medema

De best verkochte roman van 2023 is ‘Lysbeth‘ van Marlies Medema! En daar kijken wij niet van op. Marlies schrijft prachtige romans, ook van ‘Papieren paradijs’ zijn wij fan. Beide gebaseerd op waargebeurde verhalen, waar grondige research aan vooraf gaat. ‘Lysbeth’ gaat over de rijke Amsterdamse koopmansvrouw Lysbeth Phillips, die tegen haar wil verzeild raakt in een politiek conflict. Het verscheurt haar en dreigt haar familie uiteen te drijven.

10. Zij Lacht Bijbel

Natúúrlijk staat er ook een Bijbel op de lijst. We sluiten af met de Zij Lacht Bijbel. Niet uitgekomen dit jaar, wel eentje die populair blijft. De Zij Lacht Bijbel is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen (20-30 jaar). De basis vormt de Notitiebijbel in Herziene Statenvertaling en daaraan is informatie toegevoegd speciaal voor deze doelgroep. Bij een groot aantal Bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen. Een aanrader!

Het is een prachtige lijst geworden! Staat één van deze boeken ook in jouw kast? Wat jij ook gekocht hebt, wij zijn je dankbaar. Zien we je in 2024 weer terug? Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *