Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Zo aan het begin van 2020 willen we je verrassen en prikkelen met een aantal nieuwe en gouwe ouwe dagboeken.

‘Ik zoek een goed dagboek’. Die vraag horen we vaak in de winkel. Maar wat is een goed dagboek? Dat zal voor iedereen anders zijn. Waar de een houdt van korte stukjes en een lied om stilletjes of uitbundig te zingen, houdt de ander van een uitgebreidere uitleg en een afsluitende psalm. De een zoekt een dagboek voor echtparen, de ander een vrouwendagboek en weer een ander een dagboek voor zijn of haar tiener.

Daarom onze dagboeken top 7. Voor ieder wat wils!

Gaandeweg Hem tegemoet – André F. Troost

Omdat de Bijbelse boodschap zo in alle veelzijdigheid naar voren komt, krijg je als lezer in één jaar in vogelvlucht zicht op heel de bijbel. Het dagboek is recent geheel herzien en omgezet naar de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV). Van dit dagboek zijn al 190.000 exemplaren verkocht. Een bestseller dus!

Dagelijkse BroodKruimels

Het mooie aan dit dagboek is dat het gemaakt is door mensen zoals jij en ik. Mensen die ervoor gekozen hebben om (soms door twijfel heen) hun geloof in de praktijk te brengen.

Het geschenk van het huwelijk – Stephen en Alex Kendrick

Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben.

Jij bent de mooiste – Corien Oranje

Jij bent de mooiste is een bijbels dagboek voor jonge meiden over onderwerpen uit hun dagelijks leven, zoals uiterlijk & innerlijk, eerlijkheid, seksualiteit, vriendinnen, leven voor God, liefde en vakantie.

Onpeilbaar – Arjan van den Noort

In dit dagboek voor jongeren en jongvolwassenen volgt de Arjan een drietal lijnen vanuit de Bijbel: de geschiedenis van Jozef (vanaf Genesis 37), de eerste 11 hoofdstukken van Openbaring en de eerste 36 Psalmen. Van daaruit kijkt hij naar de tijd waarin wij leven en komt hij tot de conclusie dat Gods gedachten met de wereld onpeilbaar zijn. Elk dagboekstukje sluit af met een bemoediging, een toepassing, een vraag of een lied.

Onnoembaar aanwezig – Dagboek bij de HSV

Vijf vrouwen schrijven elk twintig stukjes over de vrucht van de Geest. De teksten zijn concreet en praktisch, met elke dag een bemoediging of een opdracht.

Begin je dag met God – Wilkin van der Kamp

Een dagboek met 365 levenslessen en waardevolle pareltjes uit de Bijbel. Laat je een jaar lang onderdompelen in het onderwijs over identiteit, vrijheid en eenheid in Christus. Om je hart te raken en je leven te veranderen.

Wat is jouw favoriete dagboek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *