Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Het is bijna kerst! Een heerlijke, hoopvolle periode. Dit jaar ziet kerst er wel anders uit dan anders. Heb je behoefte om zelf of met je gezin bewust toe te leven naar de eerste komst van Jezus? Deze nieuwe producten helpen je daarbij!

Noël – Wilma Duitman

Noël is hèt kerstmagazine voor december 2020. Een mooi magazine om zelf te lezen, of cadeau te doen aan vrienden, buren of collega’s. Deze glossy bevat acht verhalen die een vrije bewerking zijn van het Kerstevangelie uit Lukas. Het oude Kerstverhaal komt tot leven door de ogen van Elisabeth, Zacharia, Maria, Jozef, Simeon, Anne, Mesullam en Melchior. Hun verhalen zijn herkenbaar én levensecht. Ze hebben één ding gemeen: Ze hebben Jezus ontmoet en dat heeft een ongekende diepe uitwerking op hun leven. Over Hem willen ze graag vertellen, misschien juist wel aan mensen vandaag!

A Drummer Boy Christmas – For King & Country

Met dit volledig nieuwe kerstalbum van For King & Country leef je muzikaal toe naar kerst! Het Australische duo Joel en Luke Smallbone zegt erover: ‘Het wonder van kerst heeft ons altijd al geboeid en zit echt in het DNA van onze band. We vonden het juist in dit jaar het goede moment om het verhaal van Kerst te vertellen. Dus ga lekker zitten met warme chocolademelk en geniet van deze muzikale kerstreis van 45 minuten om dit zo bijzondere verhaal met ons te vieren’.

De allereerste kerstnacht – Michel de Boer

De allereerste kerstnacht was lang geleden. Toen werd een heel bijzondere koning geboren. Het gebeurde in Israël, een land hier ver vandaan. Om precies te zijn, het begon allemaal in het dorpje Nazareth. Zo begint dit bekende kerstverhaal over Jozef en Maria en de geboorte van Jezus. Michel heeft ‘De allereerste kerstnacht‘ met liefde geschreven en voorzien van kleurrijke tekeningen. Natuurlijk leuk om samen met jouw peuter of kleuter te lezen!

Wandcirkels voor kerst

Ben jij ook zo dol op wanddecoratie? Wij wel! In onze winkel vind je nu ook allerlei leuks voor op je muur. Speciaal voor kerst hebben we deze wandcirkels in ons assortiment. Met tekst, zonder tekst en met allerlei kleuren en afbeeldingen. Leef toe naar kerst met de blijde boodschap op je muur!

40 Tellen – Kerst voor jou

In het spel ‘40 Tellen‘ teken, beeld je uit, omschrijf je of geef je hints over de woorden op je kaartje. Welke vorm je ook gebruikt, probeer je boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Speel individueel of in teams tegen elkaar voor de hoogste score. Een spel vol humor, snelheid en gezelligheid, juist rond de kerstdagen met familie of gasten over de vloer. Behaal jij de hoogste score? 40 Tellen is een mix tussen Party & Co en 30 Seconds.

We hopen dat deze producten je helpen om toe te leven naar Jezus’ eerste komst. Zit er iets voor je tussen? Meer producten voor kerst vind je hier of in onze winkel. We wensen jou en je familie hele fijne en gezegende kerstdagen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *