Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

De markt voor christelijke spellen groeit! Niet gek ook, een christelijk spel is de ideale combinatie van geloof en plezier. Ben je op zoek naar een manier om je te verbinden met je geliefde of te investeren in je gezin? Maak kennis met deze zes nieuwe spellen!

It’s a date

Een liefdesspel voor twee, dat is ‘It’s a Date‘. Tijdens dit spannende en strategische spel strijd je met je partner om jouw ideale date. Je stelt elkaar vragen als ‘Welke complimenten blijven jou bij?’, ‘Waardoor voel jij je geliefd?’ en ‘Wat voor aanrakingen vind jij fijn?’. Ben je op zoek naar een originele manier om je partner dieper te leren kennen? Speel ‘It’s a date‘ en ontdek elkaars liefdestalen!

Geheime dienst

Ervaar hoe het is om Bijbels te smokkelen tijdens ‘Geheime dienst‘. In dit uitdagende spel van Open Doors is het aan de gelovigen om erachter te komen wie de infiltranten zijn die de gelovigen in de gevangenis proberen te krijgen. Dit populaire spel met onverwachte wendingen heeft een serieuze verhaallijn die je laat nadenken. ‘Geheime dienst‘ is geschikt voor grote groepen (10-20 spelers), maar is er ook als kaartspel voor een kleiner gezelschap (2-9 spelers). Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen.

Histo Bijbelse Helden

David, Mozes en Esther: het zijn allemaal Bijbelse helden! ‘Histo Bijbelse Helden‘ brengt geschiedenis (historie) en Gods woord (His story) samen. Dit strategische spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden met 2-5 spelers. Het doel van ‘Histo Bijbelse Helden‘ is zo snel mogelijk alle Bijbelse helden te verzamelen. De winnaar redt het volk van Israël!

Vis-je of niet

‘Het toppunt van kunst: Gods schepping.’ Het is één van de beroemde quotes van Visje. En nu is er het ‘Vis-je of niet‘ spel! Ga het gesprek aan met jouw medespelers aan de hand van allerlei Visje-teksten. Ontdek elkaars visie op Jezus, geloof en evolutie. Natuurlijk kan bij het ‘Vis-je of niet‘ spel humor niet ontbreken en stelt het spel ook je creativiteit op de proef. Durf jij de uitdaging aan? Zo speel je dit spel!

Schapenkoning

Het doel van ‘Schapenkoning‘ is simpel: verzamel de grootste schapenkudde! Maar de weg daarnaartoe kent ravijnen, andere herders en het vervelende ‘Jacobschaap’. Tijdens het spelen van ‘Schapenkoning‘ kom je allerlei Bijbelse verhalen tegen. Eén ding is zeker: hoe het spel ook afloopt, hilariteit en speelplezier zijn gegarandeerd! Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor 2-6 spelers. Speluitleg vind je hier!

PLOF!

Snelheid en diepgang: dat is PLOF! Dit vragenspel is ontwikkeld door Youth for Christ Nederland voor tieners en jongeren. Win kaarten van je tegenstanders met een snelle mep op tafel en stel elkaar (diepe) vragen als: ‘Wat maakt jou gelukkig?’, ‘Wat is jouw grootste belevenis? en ‘Waar ontplof je van?’. Tip: de nieuwe variant van PLOF! speciaal voor meiden komt binnenkort uit!

Een leuk spel gezien? De hele maand april krijg je 25% korting op alle christelijke spellen in ons assortiment! Ideaal om in deze tijd te investeren in je gezin en/of partner. Bekijk ook eens ons gehele aanbod aan christelijke spellen en houd het in de gaten, er komt nog veel meer nieuws aan!

Welk christelijk spel is jouw favoriet?

Headerafbeelding: NEEMA

One Comment

  1. Ineke

    Houd de Fakkel brandend en koop in de winkel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *