Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Welke christelijke boeken kocht jij in 2022? Misschien heb je een nieuwe Bijbel gekocht, ontdekte je een nieuwe favoriete roman of gaf je een kinderboek cadeau. Benieuwd welke boeken bovenaan de lijst staan? Dit zijn de 10 meest verkochte boeken van 2022!

1. Opwekking tekstboekje 1-870

Het meest verkochte boek van 2022 is het Opwekking tekstboekje. In 2022 ging Pinksterconferentie Opwekking weer door en kwamen kerkdiensten weer op gang. Dat hebben we mogen weten. Het Opwekking tekstboekje is tientallen keren over de toonbank gegaan. Deze complete uitgave van de Opwekkingsbundel bevat de volledige tekst van de nummers 1 – 870, inclusief aanvulling 46 van 2022.

2. De nacht die mijn leven voorgoed veranderde – Lody van de Kamp

Kocht je in april 15 euro aan boeken, dan kreeg je dit boekje er gratis bij. Niet gek dus, dat het op deze lijst staat. Maar daarnaast is het ook een ontroerend verhaal. ‘De nacht die mijn leven voorgoed veranderde‘ is een aangrijpende novelle die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog en de periode erna. Een verhaal over oorlogstrauma’s en het leven dat daarop volgt.

3. De Peuterbijbel – Aisha van Meel

Ook de Peuterbijbel kreeg je in 2022 cadeau, bij de geboorte van een kindje. In ‘De Wonderwolk Peuterbijbel‘ brengen Adriëlle en Aisha 20 grote verhalen uit de Bijbel naar de beleefwereld van kinderen. Van de schepping tot de nieuwe aarde. De prachtige illustraties van Aisha in deze Bijbel zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.

4. Hart van Kerst 2022 – DVD en glossy Sabina

Recent uitgebracht, maar nu al op de vierde plek in deze lijst. Dat bewijst de impact die de producten van Hart voor Kerst maken. In 2022 kwam de DVD en glossy ‘Sabina: Tortured for Christ, the Nazi Years’ uit. Een verhaal over Gods liefde die een atheïst veranderde in een van een toonaangevende christelijke vrouw in de twintigste eeuw.

5. Kleurboek Bijbels ABC – De Wonderwolk

Om uit te delen, of zelf te houden. Dat gebeurde veel in 2022. Een super leuk ABC kleurboek in A4 formaat met ringbandje. Bij elke letter een Bijbels thema. Leuk voor in de kerk of lekker thuis.

6. Weerklank bundel

Weerklank’ is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle honderdvijftig psalmen in een nieuwe berijming en ruim vijfhonderd liederen die de Bijbelse boodschap vertolken of daar met instemming op antwoorden. Een prachtige bundel, die al in veel kerken gebruikt wordt. En in 2022 steeg dat aantal door!

7. De stem van een vrouw – Francine Rivers

Het verbaast ons niet, dat het nieuwste boek van Francine Rivers op deze lijst staat. Al haar romans zijn bestsellers. In ‘De stem van een vrouw’ wordt Kathryn Walsh met groot onrecht geconfronteerd. Eind 19e eeuw arriveert ze in het mijnstadje Calvada om haar ooms erfenis op te eisen. Geraakt door de slechte behandeling van mijnwerkers en hun gezinnen, besluit ze het krantje nieuw leven in te blazen. Daarmee strijkt ze recht tegen de haren in van de mannen die het stadje besturen.

8. Dag in dag uit 2023 – Leger des Heils

Het best verkochte dagboek voor 2023 is ‘Dag in dag uit‘! Voor een leven in vertrouwen op God hebben we dagelijks voeding en kracht nodig. Dag in dag uit kan daarbij helpen. Dit zeer geliefde dagboek biedt voor elke dag een bijbeltekst en een korte, inspirerende overdenking. Deze zijn geschreven door auteurs uit diverse kerkelijke richtingen. Met bijbelteksten uit de NBV21.

9. Een handvol koren – GZB

Ook het dagboek ‘Een handvol koren‘ van de GZB was een populaire aankoop voor 2023. Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat ook extra’s, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt.

10. De buurtbarbecue – Gerjanne van Lagen

Nummer tien op de lijst is ‘De buurtbarbecue‘ van Gerjanne van Lagen. Ze schrijft verhalen over het leven en leed van gewone mensen, en laat daarmee zien dat niets is wat het lijkt. De bewoners van de Kruizingastraat treffen elkaar soms in het voorbijgaan. Verder hebben ze hun eigen leven, hun eigen zorgen. Op een dag valt er een uitnodiging in de brievenbus, voor een buurtbarbecue, op het pleintje voor nummer 8.

We hebben genoten van al je bezoekjes en aankopen in 2022. Ook jij bracht deze mooie lijst tot stand. Zien we je in 2023 weer terug? Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *