Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Daar is ‘ie dan: onze eigen Fakkellijn! Onze Uitblinkers zijn geschenken met inhoud. Benieuwd welke producten we het eerst lanceren en wat het verhaal erachter is?

Van idee naar werkelijkheid

Door onze verzelfstandiging in 2018 hebben we de mogelijkheid om naar eigen ideeën en wensen artikelen in te kopen. Dat is heel erg tof. Je kunt dat het duidelijkst zien in de geschenken. Dit assortiment is nu veel gevarieerder en uitgesprokener dan vroeger. Maar we hadden altijd nog een wens: een eigen Fakkellijn. Uniek, exclusief, eigentijds.

Uitblinkers: geschenken met betekenis

Als christelijke winkel hebben we geschenken met een boodschap. Iets van de boodschap van het Evangelie komt in deze geschenken naar voren. De leveranciers hiervan zijn uiteraard beperkt. De christelijke markt is helaas minder groot dan de seculiere markt. Door een eigen lijn te introduceren, kunnen we artikelen die we in de winkel willen hebben zelf ontwerpen en laten produceren.

Het resultaat? Onze eigen Uitblinkers. Geschenken met betekenis. Ze wijzen je op Zijn liefde en laten Zijn licht schijnen. Net als een fakkel. Onze eerste geschenken zijn speciaal voor de kleinsten onder ons. We maakten christelijke wanddecoratie voor kids!

Het idee ontstond in september 2021. Later dat jaar schakelden we Heidi van Ginkel in voor het maken van de illustraties. Ze ontwierp precies wat wij voor ogen hadden: kleurrijke, vrolijke illustraties die kids aanspreken. ‘Eind vorig jaar vroeg de Fakkel of ik voor hen een drietal illustraties wilde maken. Zij hadden al een heel concreet idee in hun hoofd en daar was ik eigenlijk gelijk al heel enthousiast over. Deze drie illustraties passen helemaal in mijn stijl. Ik heb ontzettend genoten van dit mooie project’, aldus Heidi.

Christelijke wanddecoratie voor kids

In januari 2022 rolden de producten de druktafel af. Ons doel? Kids zijn bedacht, gewild en geliefd door God. Van de guitige glimlach tot de pretoogjes. Deze christelijke wanddecoratie herinnert kids aan hun Maker. Als ze ’s ochtends opstaan en ’s avondjes hun oogjes sluiten. Dat geeft betekenis aan hun leven!

De A3 textielposter ‘Het avontuurlijke muisje‘ is een gedetailleerde illustratie met de tekst ‘Ga je mee op stap, God bedacht alles zo knap’. Je koopt ‘m inclusief ophanglatten. ‘Het vrolijke aapje‘ is een forex wandcirkel van 30 cm. De tekst ‘Ik ben blij, God houdt van mij!’ ‘De olijke olifant‘ is een tegeltje van 15 cm bij 15 cm met de tekst ‘Wat een wonder, God maakte jou zo bijzonder!’ We zijn heel blij met het resultaat!

The word is out! Wat zijn we blij met onze Uitblinkers. Ze liggen in de winkel en zijn online verkrijgbaar. We hopen dat het voor jou echt een geschenk met betekenis is. Voor jezelf of de ander!

Een eigen Fakkellijn is een leuk en spannend avontuur. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Trudy Bron en Vera Pouw | Bedenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *