In deze ‘Ontmoet ons’ blog stellen we weer een medewerker aan je voor! Vandaag is het de beurt aan Trudy. De christelijke boek- en muziekwereld heeft haar hart en in haar werk in de Fakkel Leerdam komt dat heel mooi tot uiting!

Wie ben je?

‘Ik ben Trudy, 47 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters, Vera en Yana. In het dagelijks leven werk ik drie dagen als postbezorger in het oude gedeelte van Asperen, waar ik ook woon. Deze baan is goed te combineren met het vrijwilligerswerk dat ik voor de Fakkel doe. Sinds januari 2010 werk ik bij de Fakkel, eerst in de winkel, maar sinds maart 2012 als coördinator. Als ik thuis niet met de Fakkel bezig ben, kun je mij vinden verdiept in een boek of bezig om mijn huis te restylen. Bij de Fakkel doe ik onder andere de inkoop en de administratie. Verder stuur ik samen met Tine de vrijwilligers aan en zijn wij samen eindverantwoordelijk voor de winkel. Ook ben ik lid van het bestuur van de Fakkel Leerdam.’

Waarom ben je vrijwilliger bij de Fakkel Leerdam geworden?

‘De christelijke boek- en muziekwereld heeft mijn hart. Als christenen vergeten we vaak dat er zoveel mooie en goede christelijke boeken zijn. Laat staan dat we op de hoogte zijn van de christelijke muziek die in alle denkbare genres te koop is. Als ik met mijn werk ertoe bij kan dragen dat christenen zich meer bewust worden van alles wat er te koop is in de boekwinkel, heb ik mijn missie volbracht. Ik doe dan ook samen met mijn dochter Vera de website en de social media evenals de nieuwsbrief. Hiermee hopen we nog meer mensen te bereiken met al het goede dat in de Fakkel te koop is.’

Hoe zie jij de toekomst van de Fakkel Leerdam?

‘We leven al een aantal jaren in een moeilijke tijd voor de retailbranche. Voor de christelijke boekwinkel geldt dat zij afhankelijk is van een selecte doelgroep. Dat betekent dat het nog lastiger is om je hoofd boven water te houden. Daar bovenop is nu de coronacrisis gekomen. Gelukkig kan de Fakkel nog goed draaien met dank aan onze vrijwilligers en aan al onze trouwe klanten. Bovenal merken we dat God de winkel zegent. Vanaf het moment dat we zelfstandig geworden zijn en al ver daarvoor. Daarom heb ik ook hoop voor de toekomst. We hebben een grote God die voor ons zorgt en we hebben een fantastisch team aan vrijwilligers en bestuur. Met elkaar runnen we de winkel in afhankelijkheid van God.’

Wat is jouw favoriete christelijke artiest?

‘Ik luister veel naar Mozaiek Worship, Hillsong Worship en For King & Country. Krachtige nummers met inhoudsvolle teksten. Bands die goede muziek maken. Het is een misverstand dat christelijke muziek alleen maar inhoudsvol mag zijn. Een band die goede muziek maakt, is voor mij even belangrijk. Zo leren onze jongeren ook dat christelijke muziek absoluut niet saai, maar heel professioneel is. For King & Country maakt muziek gericht op God en het dagelijkse leven met al zijn ups en downs. Zij hebben een heel mooi nummer gemaakt geïnspireerd op psalm 121, onze trouwtekst.

‘Mijn favoriete lied is ‘He shall reign’ van Hillsong Worship. Dit is een heerlijk en krachtig nummer. God regeert voor altijd!

Hartelijk dank Trudy voor jouw inspirerende woorden! Geweldig om zo een kijkje te nemen in de hoofden en harten van onze medewerkers. Tot de volgende!

One Comment

  1. Anneke de jong

    Wat een leuke blog van jou ,En twee schitteren liederen ,Vind ik ook zo Prachtig .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *