Het is zomer! Doe jij je benen omhoog in de achtertuin of heb je een actieve vakantie voor de boeg? Hoe het ook zij, vergeet de Fakkel Leerdam geen bezoekje te brengen. Ook in de zomer staan wij voor je klaar. Benieuwd hoe? Lees onze vijf zomertips!

Tip #1: Zomerse leestips

Voordat de vakantieperiode aanbreekt, staan er vaak al heel wat boeken op ons lijstje om te lezen deze zomer. We slepen maar al te graag een grote stapel mee naar de camping, het buitenland of de achtertuin. Ben jij ook zo’n fanatiekeling? Laat ons je inspireren met nieuwe titels! Op Facebook nemen we je iedere week mee met een zomerse leestip. Of je nou graag romans leest, creatief bezig bent of vermaak voor jouw kinderen zoekt: volg ons en ontdek welke boeken echt niet mogen ontbreken op jouw stapel!

Onze eerste tip: het pakket met drie romans over de zusjes Bradford van Becky Wade! Dompel je onder in het leven van genealoog Nora, model Willow en ondernemer Britt. De drie zusjes krijgen te maken met romantiek, vriendschap en familiemysteries.

Tip #2: Kortingsweken

De Fakkel Leerdam ruimt op! De hele zomer lang hebben wij leuke kortingsweken. Shop jouw favoriete christelijke producten voor een klein prijsje. Zo krijg je t/m 28 juli 20% korting op alle artikelen in de opruiming! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of kom eens langs in de winkel!

Tip #3: Thrillerweken

Elk jaar komen ze terug en ook dit jaar is het weer zo ver. Het zijn de Thrillerweken bij de Fakkel Leerdam! T/m 18 augustus 2021 koop je de Bennett & McCoy-serie van Joel C. Rosenberg voor maar 15 euro per stuk! Wat je kan verwachten? Vijf bloedstollende, politieke thrillers over actuele thema’s. De hoofdrol gaat naar Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy, als hoge veiligheidsadviseurs van het Witte Huis.

In ‘De laatste Jihad‘ kan alleen een ijzersterke coalitie van Arabië en Israël de VS en de rest van de westerse wereld behoeden voor de ondergang. Het geheime project van John en Erin lijkt te leiden tot een historische vredesovereenkomst. Maar dan voorkomt Israël op het nippertje de lancering van een Irakese scud-raket. De minister-president van Israël is woedend. Hij geeft de Amerikaanse president één keuze: Bagdad uitschakelen binnen het uur. Zo niet, dan doet Israël het zelf. 

In ‘De laatste dagen‘ reizen Jon en Erin naar het Midden-Oosten om een historisch Arabisch-Israëlisch vredesverdrag af te sluiten en de nieuwe visie van de Amerikaanse president op vrijheid en democratie te verspreiden. Jon en Erin krijgen te maken met een strijd om Jeruzalem en het Heilige land, en een Iraaks plan om een tweede Babylon te stichten.

De tempelcodex‘ gaat over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen. Maar de code is nooit ontcijferd en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen.

In ‘Het Ezechiëlscenario‘ lijkt in het Midden-Oosten eindelijk een tijdperk van welvaart en veiligheid te zijn aangebroken. Achter de horizon dreigt echter een nieuw gevaar. In Rusland is een dictator opgestaan. Iran doet zijn uiterste best zijn kernwapenarsenaal compleet te maken. Wat als het einde veel dichterbij is dan je denkt?

In ‘De eindstrijd’ heerst spanning tussen Irak, Israël en de VS tegen het decor van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dan komt aan het licht dat er een terroristische aanslag in voorbereiding is. De gevolgen van deze aanslag zouden catastrofaal zijn, en een van de presidentskandidaten is erbij betrokken. Maar wie?

Lees je liever magazines? Check dit artikel voor de zeven leukste, christelijke magazines!

Tip #4: Evangelisatie

Wil jij graag vertellen over Jezus’ evangelie op jouw vakantiebestemming? Met deze gadgets doe je dat op een moderne, laagdrempelige manier! De QR-code op de sleutelhanger leidt naar een app, waar je de Bijbel kunt lezen, luisteren of bekijken. Voor kinderen is er een jojo, die leidt naar een speciaal kindergedeelte in de app met Bijbelverhalen, een unieke 3D-video en games.

Tip #5: Home en living

Wij zijn gek op home- en livingproducten! Laat onze coördinatoren nou regelmatig inkopen doen om de leukste decoratieve items, cadeauartikelen en hebbedingetjes in te slaan voor de Fakkel Leerdam. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke geurlijn met homespray, handzeep en geurzakjes, muurdecoratie in de vorm van posters, cirkels of tegeltjes of handgemaakte kaarten, fotolijstjes en gesprekspotten. Neem voor het meest recente assortiment een kijkje in onze winkel! Oh, en wist je dat we ook producten uit Israël verkopen? Van heerlijke Israëlische wijnen tot verzorgingsproducten uit de Dode Zee: daarvoor moet je bij de Fakkel Leerdam zijn!

We wensen je een hele fijne vakantieperiode toe! Rust lekker uit en geniet van hen die je lief zijn. Hopelijk zien we je in onze winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *