De Fakkel Leerdam is open! Winkelen of je bestelling ophalen? Kom gerust langs zonder afspraak!

De Fakkel Leerdam is open! Winkelen of je bestelling ophalen? Kom gerust langs zonder afspraak!

Was jij altijd al benieuwd wie die prachtige bloemstukken in de Fakkel Leerdam maakt? In de ‘Ontmoet ons’ blogserie maak je kennis met onze medewerkers! Ontdek het verhaal achter het gezicht. Vandaag trapt Hilda af!

Wie ben je? 

‘Mijn naam is Hilda, ik ben moeder en oma. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als vrijwilliger bij de Fakkel Leerdam. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met bloemen. Ik maak allerlei bloemstukken, ook voor de Fakkel Leerdam. Daarnaast verdiep ik me graag in een goed boek. Ik houd van historische romans of verhalen waarin ik meegenomen wordt in het leven van de hoofdpersoon. Verder vind ik het heerlijk om een fietstochtje te maken om er even uit te gaan. Samen met mijn man maak ik ook vaak historische toertochten in onze oldtimer.

Waarom ben je vrijwilliger bij de Fakkel Leerdam geworden?

‘Ik ga graag met mensen om en ik ben een echte boekenliefhebber. Vroeger heb ik ook altijd in een boekenwinkel gewerkt. Nu wilde ik graag vrijwilligerswerk doen. Dit past natuurlijk heel goed bij de Fakkel Leerdam! Vandaar dat ik hier terecht ben gekomen. Je komt mij één keer in de twee weken op woensdagmorgen en donderdagmiddag tegen.

In de winkel kan ik ook goed mijn creativiteit kwijt met het decoreren van de toontafels. Dat vind ik heerlijk! Ook maak ik voor Kerst en Pasen bijpassende bloemstukken.’

Wat vind je het mooiste aan jouw werk in de Fakkel Leerdam?

‘Ik vind het mooi dat je door een kaartje te verkopen, soms mooie en persoonlijke verhalen hoort die klanten aan je vertellen.’

Wat is jouw favoriete christelijke boek?

‘Zoals ik al zei, lees ik graag historische romans en levensverhalen. Ik raad bijvoorbeeld ‘Anker in de storm’ van Lynn Austin of ‘Bruid van de bergen’ van Kristen Heitzmann aan. Ook de boeken van Francine Rivers vind ik geweldig!’

Dat was ‘m dan, de eerste ‘ontmoet ons’ blog! Kom je Hilda in de winkel tegen? Dan weet je dus dat ze je alles kan vertellen over de mooiste historische romans! En het is duidelijk wie die prachtige bloemstukken maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *