Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

Let op: we verzenden alleen Bijbels en avondmaal benodigheden. Andere producten kun je ophalen in onze winkel!

    • Geen producten in de winkelwagen.

Benieuwd wie de winkel zo netjes schoon houdt? Maak in de ‘Ontmoet ons’ blogserie kennis met medewerker Anneke! Ook zij is onmisbaar in ons team. Ontdek haar verhaal en waarom zij zich inzet voor de Fakkel Leerdam!

Wie ben je?

Ik ben Anneke de Jong, geboren in de lichtstad Eindhoven. Getrouwd met Addie, nu al 46 jaar. Samen hebben wij vier kinderen, drie dochters en een zoon. Inmiddels zijn zij allemaal getrouwd en hebben ze zelf ook kinderen. Wij hebben acht kleinkinderen en in 2021 hopen wij overgrootoma en -opa te worden. Hoe leuk is dat!

Wat voor werk doe je in de Fakkel Leerdam?

Sinds januari 1993 werk ik in de Fakkel. Nu al ruim 28 jaar maak ik de winkel schoon. Mijn man Addie ruimt op maandag het oud papier op. Dit doet hij ook al vele jaren. Op woensdag ruim ik het oud papier op, dat er dan weer ligt. Ook werk ik het andere vuil weg, ik zuig de winkel, maak de wc schoon, maak de keuken schoon en was de vaat.

Waarom ben je vrijwilliger bij de Fakkel Leerdam geworden?

Ik vind het belangrijk dat er een christelijke boekwinkel is en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik zorg met veel plezier dat de winkel er fris en spik en span bij ligt. Verder vind ik het leuk om te kijken wat er weer nieuw is in de winkel en om af en toe een praatje te maken met de klanten en mijn collega-vrijwilligers.

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister graag naar de muziek van Hillsong en Elevation Worship. De nieuwe cd ‘Graves into Gardens‘ van Elevation Worship vind ik erg mooi!

Anneke bedankt voor jouw bijdrage! Volgende keer zetten we weer een andere medewerker in het zonnetje. Lees tot die tijd eens de verhalen van Trudy, Tine of Hilda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *